ico-esp ico-face ico-instagram ico-mailing

Salons i Jardins

Els nostres salons compliran totes les expectatives que busqueu en el nostre espai. Disposem d’un espai per a cada necessitat, un ambient per a cada estil, en definitiva, tenim l’espai que esteu buscant.

 

carpa-glass-tent

La Carpa “Glass tent”

És un espai diferent i original com pocs, de forma circular, el que facilita el contacte visual amb tots els convidats en tot moment, amb vistes al jardí i a la zona de l’aperitiu mitjançant grans vidrieres, amb capacitat per a 200 convidats, de tall modern amb un toc clàssic, vestida amb colors “terra” i per descomptat amb lavabos exclusius que només vosaltres podreu utilitzar.

El pati dels tarongers

Si desitgeu un espai original, aquest és el vostre saló …

En obrir la porta de fusta que el separa de l’aperitiu ningú es queda indiferent al veure l’antic pati de la finca, amb sòl de pedra natural i un pou de més de 300 anys d’antiguitat, flanquejat per arcs de pedra …. Però és un pati …. I si plou? El pati dels tarongers, està tancat en el seu interior per un sostre fix i en el seu exterior, amb vidrieres que en funció del temps, es poden obrir i tancar, segons convingui.

De toc clàssic, rústic o medieval, fins i tot de pati andalús … amb pocs ornaments i detalls podreu personalitzar aquest pati versàtil i, sobretot, diferent i original, equipat amb barra i lavabos independents, és clar.

naranjos
salon-vintage

Saló Vintage

Sou pocs convidats, busqueu un casament íntim, teniu dificultat per trobar un espai exclusiu sent un casament petit de convidats però gran d’il·lusions … aquest és el vostre saló.

El nostre afany d’innovar i adaptar-nos als nous temps ens fan evolucionar constantment, tant en els menús com en els espais, i en aquesta adaptació dels nous temps, ens va portar a crear el que és un espai trencador.

Amb una entrada independent i situat en un espai de la finca totalment separat de les altres sales, es troba l’espai Vintage, amb una superfície de gespa natural per fer aperitius o fins i tot el propi banquet a l’aire lliure. Sala dividia per la meitat en dos espais, ideal per si fa mal temps (mai ho descarteu) en una part pots fer l’aperitiu / ball i en l’altra el banquet.

De tall anys vint, perles, plomes, llums d’aranya, colors sobris i elegants, blancs desgastats, una cosa íntima, però no per això menys original. Molt “chic” i amb tota l’equipació perquè el vostre casament sigui … la vostra boda!


Encara que tinguem tres salons, no t’espantis, no els utilitzem els tres alhora, el pati i la carpa són totalment incompatibles, es podria fer, sí, però no és el nostre estil, sempre deixarem un dels dos lliure (el que no trieu) per si de cas … pluja, vent, neu … i el Vintage, és totalment independent amb entrada, sortida i lavabos separats, i per descomptat no hi ha zones comuns.


 

 
jardines

Jardins

Si vols celebrar el teu casament a l’aire lliure et brindem l’oportunitat de fer-ho en un dels cuidats jardins que envolten Espai Can Pagès.

Sopars Nadal 2017.
I A MÉS …
I QUÈ OPINEN ELS NUVIS..?
Espai Can Pagès, ganador Wedding Awards 2018 Bodas.net