ico-esp ico-face ico-instagram ico-mailing

La Masia

Al cor del Vallès, en una situació immillorable, a 5 minuts de Granollers i a 20 de Barcelona, ​​CAN PAGÈS VELL es va començar a construir cap a l’any 1320. És una masia senyorial emmurallada, amb increïbles salons i més de 8.000 metres quadrats de jardins, perquè el vostre dia sigui únic i inigualable. El seu aspecte senyorial del segle XIX, d’estil neogòtic, no us deixarà indiferents.

Quan els vostres convidats travessin el llindar dels grans porticons que els separa de l’exterior, es submergiran en un ambient selecte i senyorial, deixant impregnar-se per cada detall de l’arquitectura neogòtica, dels jardins, del “pati dels tarongers”, i d’un saló com mai haureu vist abans.

Cada casament és únic i personalitzat. La nostra filosofia de casament no consisteix a organitzar el típic enllaç amb un protocol a seguir. La nostra manera de pensar és que cada casament té vida pròpia i que cal deixar fluir, nosaltres us aconsellem i ens deixarem aconsellar pels vostres gustos i preferències, per aconseguir junts la celebració que sempre heu somiat.

Deixeu-nos acompanyar-vos en un dels dies més importants de la vostra vida, no us fallarem …

CARACTERÍSTIQUES

RECINTE COMPLETAMENT EMMURALLAT
APARCAMENT DE 30.000 M2
PATIS INTERIORS DE 8.000 M2
PARC INFANTIL · AMPLIS JARDINS EXTERIORS
ESPAI EN PLE CONTACTE AMB LA NATURA
CARPA EXTERIOR

la-masia

Sopars Nadal 2017.
I A MÉS …
I QUÈ OPINEN ELS NUVIS..?
Espai Can Pagès, ganador Wedding Awards 2018 Bodas.net